Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Folosirea site-ului www.onu.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de site ) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.

Folosirea site-ului www.onu.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

www.onu.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite de www.onu.ro

Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze www.onu.ro in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Serviciului www.www.onu.ro de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de www.www.onu.ro ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

www.onu.ro nu este implicat in relatia dintre vanzator si partea interesata de achizitionare sau cumparator nici in calitate de intermediar, nici in calitate de parte contractuala sau reprezentant al unei parti contractuale.

www.onu.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de inserare si de accesare a anunturilor, daca acest lucru este necesar datorita limitelor de capacitate, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatite, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere).

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

 

 

Aspecte postari anunturilor pe site

Anunturile vor fi create prin completarea formularului , disponibil pe site  care sa contina:

datele reale de contact

descrierea reala a produsului/serviciului

pretul

Utilizatorul prin trimiterea anuntului spre publicare catre www.onu.ro declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu termeni si conditiile.

Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in anunt si/sau comunicate furnizorului.

Procedura postarii unui anunt este detaliata la sectiunea intitulata „Ajutor”

Anuntul nu poate incalca prevederile legale sau bunele moravuri prin formulare, continut, prezentare vizuala sau scopul urmarit. Este interzisa postarea de anunturi discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, dizabititatilor, bolilor cronice necontagioase, infectarii HIV, apartenetei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii asimilabile.

Nu se admit cuvinte obscene sau orice anunturi care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice.

Anunturile care contravin celor de mai sus nu vor fi publicate/vor fi sterse din baza de date accesibila celorlalti utilizatori.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul anunturilor. www.onu.ro nu verifica anunturile in ceea ce priveste corectitudinea sau caracterul complet. www.onu.ro nu garanteaza pentru corectitudinea sau caracterul complet al anunturilor.

 

 

Moderarea Anunturilor

Moderarea anunturilor publicate pe pagina www.onu.ro de catre moderatorii nostri are ca scop inlaturarea anunturilor incomplete, incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare (au un continut considerat jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti utilizatori o baza de anunturi care sa contina cat se poate de putine anunturi eronate.

Nu este permisa publicarea mai multor anunturi pentru acelasi produs/serviciu.

Un anunt este valabil pentru un singur produs/serviciu. Nu sunt admise spre publicare anunturi care fac referire la mai multe produse. ( Va rugam sa postati anunturi separate pentru fiecare anunt )

Nu pot fi publicate anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

Nu sunt admise spre publicare anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori )

Nu sunt admise spre publicare anunturi pentru

droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene.

alcool si bauturi alcoolice.

tigari si produse pe baza de tutun

servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare.

bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de crima.

bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana.

bunuri inexistente.

animale pe cale de disparitie.

matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare.

oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat.

oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin internet.

produse contrafacute sau replici.

materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde).

muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala.

lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma.

servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare.

produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante.

organe umane.

arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vânatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bâte, maciuci si bastoane telescopice).

arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte site-uri.

Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul anuntului care sa nu aiba legatura cu produsul sau serviciul oferit.

Nu pot fi publicate anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator si corect gramatical.

Nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre anunturile publicate pe pagina www.onu.ro administratori nostri vor avea dreptul sa stearga sau sa modifice anuntul.

 


Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, www.onu.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii www.onu.ro si/sau completarii formularelor disponibile pe www.onu.ro

Orice persoana care acceseaza www.onu.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe www.onu.ro, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca www.onu.ro sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de utilizatori cu aceasta ocazie. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca furnizorul sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.Datele cu caracter personal colectate de catre www.onu.ro for fi folosite doar pentru inbunatatirea serviciiului pentru utilizator si in nici un alt scop.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere in acest sens la adresa contact at www.onu.ro

 

 

Modificarile prezentului document

www.onu.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile fara o notificare prealabila a Utilizatorului.

 

Este responsabilitatea utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.

The field of online communication is the three major collaborations: communication, design and marketing, all-inclusive learning, reative design, creative communication with the society. We teach you to be communication professionals who can design communication with any presentation format. With expertise around. And can work anywhere in a single person. To prepare you for becoming the "The Professional" in the workforce, the "4.0" | Benefit from fantastic savings on signs new orleans , just by taking a look at nolasignshop.com/ | www.escorts2.com/en/europe
Top