Lacatus deblocari yale Bucuresti

Categorii: Reparatii
Locaţia: Bucuresti Bucuresti
Vizualizate: 38
Telefon: 0724012209
Verifica cu vanzatorul
Trimitere e-mail
Data publicării: 26/08/2015

Descriere

Suntem o companie infiintata in anul 2012 cu sediul in Bucuresti cu specializare in lacatuserie. Daca aveti probleme cu usa si a ramas blocata apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti. Deblocam ori ce tip de usi. Inlocuirea sau repararea sildurilor, clantelor sau manerelor pentru usile de interior sau metalice, inlocuirea sau fixarea balamalelor pentru usi de interior sau de termopan, reglarea balamalelor usilor metalice pentru o inchidere corecta. Oferim garantie la lucrarile executate.

Mai multe informatii

Contacteaza vânzător

Trebuie să vă conectați sau să vă înregistrați,pentru a putea contacta vânzătorul

Logare Înregistrează-te

Comentarii

  Lăsați un comentariu

  Informații utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului"

  Anunțuri similare

  The field of online communication is the three major collaborations: communication, design and marketing, all-inclusive learning, reative design, creative communication with the society. We teach you to be communication professionals who can design communication with any presentation format. With expertise around. And can work anywhere in a single person. To prepare you for becoming the "The Professional" in the workforce, the "4.0" | Benefit from fantastic savings on signs new orleans , just by taking a look at nolasignshop.com/ | www.escorts2.com/en/europe
  Top