Firma de constructii, executam lucrari pe baza pe contract

Categorii: Reparatii
Locaţia: Valcea Barbatesti Valcea
Vizualizate: 33
Telefon: 0746934999
60.00 lei
Trimitere e-mail
Data publicării: 16/02/2016

Descriere

Firmă de construcții execută numai pe baza de contract urmatoarele lucrari si servicii. - Indicatoare de Bun venit în localități - Stații de Autobuz executate din policarbon transparent disponibil 10 culori diferite - Stații de autobuz executate din lemn - Rigole betonate (cunoscute si după denumirea şanțuri betonate, evacuari fluviale sau/si din pământ doar trasate. Pt duritate oferim ciment de cea mai bună calitate începând de la B200, B300 până la B600-B800 în funcție de cum dorește beneficiaru - Lucrări de reabilitare canalizări și apă potabilă - Lucrări de reabilitari parcuri, spații verzi, montarea de pavele și borduri - Lucrări drumuri și poduri( asfaltare sosele drumuri, strazi, trotuare,etc.... - Reabilitarea si modernizarea sistemelor rutiere - Covoare asfaltice si reparatii imbracaminte asfaltice și din beton de ciment - Construcții civile și industriale la cheie - Amenajeri loc de joacă pentru copiii - Reabilitări blocuri placate cu polistiren - Ridicăm diverse clădiri de la zero începând de la fundație. Ptr mai multe informatii si detali despre produsele si detali pe care vi le putem oferi ne-puteti gasi si pe facebook www.facebook.com/SolutionsConstruct Firma noastra de constructii lucreaza in mare parte numai cu institutiile statului cum ar fi Primarii, Consili judeten,Gradinete,Scolii,etc....Ptr contractarea ca persoane fizice, ne-rezervam dreptul de a cere plata in avans de 15-25% din valoarea facturi ca masura de siguranta ca nu executam o lucrare patriotica.

Mai multe informatii

Contacteaza vânzător

Trebuie să vă conectați sau să vă înregistrați,pentru a putea contacta vânzătorul

Logare Înregistrează-te

Comentarii

  Lăsați un comentariu

  Informații utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului"

  Anunțuri similare

  The field of online communication is the three major collaborations: communication, design and marketing, all-inclusive learning, reative design, creative communication with the society. We teach you to be communication professionals who can design communication with any presentation format. With expertise around. And can work anywhere in a single person. To prepare you for becoming the "The Professional" in the workforce, the "4.0" | Benefit from fantastic savings on signs new orleans , just by taking a look at nolasignshop.com/ | www.escorts2.com/en/europe
  Top