Cautam reprezentanti vanzari

Categorii: Vânzări
Locaţia: Toate Orasele Galati Galati
Vizualizate: 55
1.00 lei
Trimitere e-mail
Data publicării: 09/09/2015

Descriere

Hai acum in echipa de vanzari cosmetice lady’s si castiga pana la 42% din vanzari si pana la 20% ca si coordonator. Esti o persoana ambitioasa, perseverenta si cocheta? In continuare, poti sa explici avantajul Ladys si altor persoane, care pot deveni la randul lor reprezentanti/ coordonatori, formandu- ti, in acest mod, propria echipa de vanzari care iti va aduce, cu timpul, castiguri importante. Inscrie- te ca reprezentant LADYS si poti beneficia de urmatoarele avantaje: - ai sansa de a beneficia si de a vinde produse de calitate la preturi mici - comanda se plaseaza online - dupa inscriere vei primi prin posta un catalog gratuit pe care il poti arata prietenelor/ prietenilor tai. Detalii pe http://ladys.ro/promo/1/CLWcPRSF.

Mai multe informatii

Contacteaza vânzător

Trebuie să vă conectați sau să vă înregistrați,pentru a putea contacta vânzătorul

Logare Înregistrează-te

Comentarii

  Lăsați un comentariu

  Informații utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului"

  Anunțuri similare

  The field of online communication is the three major collaborations: communication, design and marketing, all-inclusive learning, reative design, creative communication with the society. We teach you to be communication professionals who can design communication with any presentation format. With expertise around. And can work anywhere in a single person. To prepare you for becoming the "The Professional" in the workforce, the "4.0" | Benefit from fantastic savings on signs new orleans , just by taking a look at nolasignshop.com/ | www.escorts2.com/en/europe
  Top