Afacere de nerefuzat!

Categorii: Vânzări
Locaţia: Ploiesti Ploiesti Prahova
Vizualizate: 73
Telefon: 0728335590
Gratuit
Trimitere e-mail
Data publicării: 05/09/2015

Descriere

Va prezentam o afacere unica, de nerefuzat! Scopul nostru este de a deschide o retea internationala de carti electronice scrise de un autor roman foarte talentat. Avem sprijinul unei echipe de specialisti IT si a editurii E-Publishers, dar si a unei echipe dedicata acestui proiect. Tot ce ne lipseste in acest moment este o suma de bani pentru a reusi sa ne lansam pe piata mondiala. Totul este legal si serios! Cautam persoane serioase, doritoare sa ni se alature in acest proiect ce va genera castiguri foarte mari. Cei ce doresc detalii ne pot contacta la adresa de e-mail cristinasandu38@gmail.com, sau la nr de telefon 0728335590.

Mai multe informatii

Contacteaza vânzător

Trebuie să vă conectați sau să vă înregistrați,pentru a putea contacta vânzătorul

Logare Înregistrează-te

Comentarii

  Lăsați un comentariu

  Informații utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului"

  Anunțuri similare

  The field of online communication is the three major collaborations: communication, design and marketing, all-inclusive learning, reative design, creative communication with the society. We teach you to be communication professionals who can design communication with any presentation format. With expertise around. And can work anywhere in a single person. To prepare you for becoming the "The Professional" in the workforce, the "4.0" | Benefit from fantastic savings on signs new orleans , just by taking a look at nolasignshop.com/ | www.escorts2.com/en/europe
  Top