Promovare online – Marketing online

Categorii: Marketing
Locaţia: Bucuresti Bucuresti
Vizualizate: 19
Telefon: 0720272668
Verifica cu vanzatorul
Trimitere e-mail
Data publicării: 08/12/2016

Descriere

Pozitionare, din limba engleză SEO, este o acțiune fundamentală și rezonabilă, astfel încît pagina dvs. nu va fi una dintre multele pagini ce s-ar afla pe poziții îndepartate în motoarele de căutare! SEO este o procedură consumatoare de timp și de muncă intensivă adesea foarte puțin înțeleasă de către utilizatorii mai puțin experimentați. Efectele de poziționare pot fi observate numai după un timp mai lung, chiar și după mai multe luni! Aceasta depinde de mai mulți factori, inclusiv tema paginii și popularitatea de fraze pentru care site-ul dvs. este poziționat. Cu alte cuvinte, locul paginii, depinde, printre altele, de cuvintele pe care le tastați pe site-ul dvs. ca să apară în motorul de căutare. În cazul în care doriți să aflați mai multe despre optimizarea paginilor, vă invităm pe pagina noastra.

Mai multe informatii

Contacteaza vânzător

Trebuie să vă conectați sau să vă înregistrați,pentru a putea contacta vânzătorul

Logare Înregistrează-te

Comentarii

  Lăsați un comentariu

  Informații utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului"

  Anunțuri similare

  The field of online communication is the three major collaborations: communication, design and marketing, all-inclusive learning, reative design, creative communication with the society. We teach you to be communication professionals who can design communication with any presentation format. With expertise around. And can work anywhere in a single person. To prepare you for becoming the "The Professional" in the workforce, the "4.0" | Benefit from fantastic savings on signs new orleans , just by taking a look at nolasignshop.com/ | www.escorts2.com/en/europe
  Top