CULES MERE GERMANIA

Categorii: Legal
Locaţia: Caianu Cluj
Vizualizate: 52
Telefon: 0756257413
1400.00 Euro €
Trimitere e-mail
Data publicării: 07/04/2016

Descriere

Cules de mere in Germania
Agentia de plasare forta de munca din Germania ofera locuri de munca in Germania la cules de mere, munca se desfasoara in livada. Cei care se inscriu vor avea parte de o angajare contractuala, cazare si 2 mese/zi asigurate gratuit. Compania noastra angajeaza personal constient de efortul fizic solicitant pentru cules mere Germania. In cazul unor locuri de munca in Germania la mere, pentru sarcinile specifice, angajatorii garanteaza masuri de protectie si de securitate. Cunoasterea limbii germane nu este conditienecesara. În vederea consultarii unor informatii suplimentare de obtinere a unui loc de munca la cules mere Germania, candidatii sunt rugati sa ne sune in intervalul orar 09-17 la numerele 0756.257.413 / 0731.584.301.

Mai multe informatii

Contacteaza vânzător

Trebuie să vă conectați sau să vă înregistrați,pentru a putea contacta vânzătorul

Logare Înregistrează-te

Comentarii

  Lăsați un comentariu

  Informații utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului"

  Anunțuri similare

  The field of online communication is the three major collaborations: communication, design and marketing, all-inclusive learning, reative design, creative communication with the society. We teach you to be communication professionals who can design communication with any presentation format. With expertise around. And can work anywhere in a single person. To prepare you for becoming the "The Professional" in the workforce, the "4.0" | Benefit from fantastic savings on signs new orleans , just by taking a look at nolasignshop.com/ | www.escorts2.com/en/europe
  Top