Muncitori banda la fabrica de cosmetice Hamburg

Categorii: Alte job-uri
Locaţia: Alexandria Teleorman
Vizualizate: 65
Telefon: 0755498709
1450.00 Euro €
Trimitere e-mail
Data publicării: 21/09/2015

Descriere

Fabrica de cosmetice din Hamburg este in cautare de muncitori banda pentru montat, ambalat si etichetat diferite produse cosmetice. Limba straina nu este necesara pentru ca se lucreaza in comunitate de romani. Perioada contractuala este de 3-6 luni, cu posibilitate de prelungire. Salariul oferit de cate angajator este de 1.450 euro/luna,iar cazarea si masa sunt incluse. Sunati acum la 0755498709 sau la 0763511272 pentru mai multe detalii.

Mai multe informatii

Contacteaza vânzător

Trebuie să vă conectați sau să vă înregistrați,pentru a putea contacta vânzătorul

Logare Înregistrează-te

Comentarii

  Lăsați un comentariu

  Informații utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului"

  Anunțuri similare

  The field of online communication is the three major collaborations: communication, design and marketing, all-inclusive learning, reative design, creative communication with the society. We teach you to be communication professionals who can design communication with any presentation format. With expertise around. And can work anywhere in a single person. To prepare you for becoming the "The Professional" in the workforce, the "4.0" | Benefit from fantastic savings on signs new orleans , just by taking a look at nolasignshop.com/ | www.escorts2.com/en/europe
  Top